Contract Toby Alderweireld verlengd | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Contract Toby Alderweireld verlengd

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 januari, 2009 | Gepost om 11:40 uur | 646 keer bekeken

Ajax heeft een mondeling akkoord bereikt met Toby Alderweireld over een verlenging van diens contract tot 2014. De 19-jarige Belgische verdediger zet, zodra de afspraken op papier staan, zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Alderweireld maakte eerder dit seizoen samen met Daley Blind definitief de overstap naar de A-selectie. Tegen NEC kende Alderweireld een sterke invalsbeurt. Laatstgenoemde meldde zich in Amsterdam dan ook om de jonge mandekker te huren voor de rest van het seizoen. De Nijmegenaren, die op zoek zijn naar een vervanger voor de naar FC Twente vertrokken Peter Wisgerhof, kregen echter nul op het rekest.

Snel reagerenSecured By miniOrange