Stanton Lewis terug naar Ajax Cape Town | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Stanton Lewis terug naar Ajax Cape Town

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 januari, 2009 | Gepost om 11:21 uur | 888 keer bekeken

Stanton Lewis is teruggekeerd naar Ajax Cape Town. De 21-jarige middenvelder wordt voor anderhalf jaar gehuurd van Ajax. De 21-jarige Zuid-Afrikaanse middenvelder werd reeds gepresenteerd in Kaapstad, waar veel locale fans aanwezig waren.

Lewis was van 2002 tot 2006 actief in de jeugdopleiding van Ajax Cape Town. Daarna vertrok hij naar Amsterdam, maar daar wist de Zuid-Afrikaanse international onder 23 jaar nooit door te breken tot de A-selectie. Hij speelde zijn wedstrijden voor de beloften.

Trainer Craig Rosslee meldde op de website van Ajax Cape Town enorm blij te zijn met de komst van Lewis. “Stanton is een goede speler. Hij kent ons systeem, hij kent de club, hij is een welkome versterking.”

Afgelopen week leek Lewis nog naar FC Nordsjaelland te verkassen. De overgang naar Denemarken ketste echter af.

Snel reagerenSecured By miniOrange