Cruijff: “Van Basten weet me te vinden” | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Cruijff: “Van Basten weet me te vinden”

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 maart, 2009 | Gepost om 14:07 uur | 953 keer bekeken

Het verhaal dat Ajax-trainer Marco van Basten en Johan Cruijff ruzie hebben, is volgens de oud-trainer van FC Barcelona onzin. Cruijff zegt in gesprek met AT5 dat er wat hen betreft ‘niets aan de hand is’.

In maart van het vorige jaar werden Cruijff, die een actieve adviseursrol zou gaan bekleden bij Ajax, en aankomend Ajax-trainer Van Basten het op bepaalde beleidspunten niet met elkaar eens. De terugkeer van Cruijff bij Ajax was dan ook van korte duur. El Salvador besloot terug te keren naar Spanje, waar hij nu nog altijd verblijft.

In de media verschenen berichten dat de relatie tussen de twee vanaf dat moment bekoeld was. Daar is echter niets van waar. “Hij (Van Basten, red.) is zwaar aan het werk en ik woon in Barcelona. Als hij mij nodig heeft weet me te vinden. Dat is geen probleem. Wat ons betreft is er niets aan de hand”, reageert Cruijff op de situatie.

Snel reagerenSecured By miniOrange