Van Basten: ‘Voor spektakel gezorgd’ | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Van Basten: ‘Voor spektakel gezorgd’

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 april, 2009 | Gepost om 21:44 uur | 883 keer bekeken

Marco van Basten stapte na afloop van de wedstrijd tegen Willem II (7-0) als een tevreden man de catacomben in. De trainer van Ajax was blij dat zijn ploeg flink aan het doelsaldo had gewerkt.

“We stonden al goed met het doelsaldo, maar nu nog beter. Dat kan straks wel eens van doorslag zijn”, weet Van Basten. “Ik denk dat als je zoveel kansen krijgt en de tegenstander niet voor onze goal komt, dat je een goede wedstrijd hebt gespeeld. We hebben voor spektakel gezorgd en veel goals gemaakt.”

Ook na een 5-0 ruststand ging Ajax gewoon door. “Meestal zakt het met zo’n tussenstand na rust weg. Maar we bleven scherp spelen en de tegenstander afjagen. We hebben er nog twee bijgemaakt, we hadden er nog meer kunnen maken. Maar ik ben tevreden, we hebben lekker gespeeld”, aldus Van Basten voor Eredivisie Live.

Tekst Elfvoetbal

Snel reagerenSecured By miniOrange