Het nieuwe thuisshirt | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Het nieuwe thuisshirt

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 12 juni, 2009 | Gepost om 17:06 uur | 1.043 keer bekeken

Ajax en adidas presenteren aanstaande maandag het nieuwe Ajax thuistenue voor het seizoen 2009-2010. Om 10.00 uur en 13.00 uur worden op Ajax.nl de eerste details exclusief getoond, met om 16.00 uur de volledige onthulling van het nieuwe thuisshirt.
De selectie van Ajax is maandag 22 juni, tijdens de eerste training van het seizoen, voor het eerst te zien in het nieuwe tenue.

Wil jij het nieuwe thuisshirt voor de eerste training al in huis hebben? Dat kan! De thuiscollectie is vanaf zaterdag 20 juni tot donderdag 2 juli exclusief verkrijgbaar bij de Official Ajax Fanshop. Vanaf aanstaande maandag 16.00 uur is mogelijk om via Ajax.nl het shirt alvast te bestellen (voorinschrijving).

Snel reagerenSecured By miniOrange