van Basten al benaderd door AC Milan | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

van Basten al benaderd door AC Milan

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 1 oktober, 2009 | Gepost om 17:04 uur | 990 keer bekeken

Het rommelt fors bij AC Milan. De Italiaanse club begon het seizoen uiterst matig in de Serie A en staat elfde. In de Champions League leed de ploeg een pijnlijke nederlaag in het eigen San Siro tegen FC Zürich.

Donderdag stond coach Leonardo nog voor de groep op Milanello, maar achter de schermen is de club al bezig met een vervanger. Corriere dello Sport weet te melden dat vice-voorzitter Adriano Galliani al contact heeft opgenomen met Marco van Basten om de taken van de Braziliaan over te nemen.

Van Basten stapte aan het einde van het afgelopen seizoen op bij Ajax omdat hij het idee had de ploeg niet meer beter te kunnen maken. Een andere naam die de Italiaanse sportkrant noemt is Walter Mazzarri. De oefenmeester zit zonder werk nadat afgelopen seizoen zijn contract bij Sampdoria niet werd verlengd.

VI.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange