Jong Feyenoord – Jong Ajax 10 december | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jong Feyenoord – Jong Ajax 10 december

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 november, 2009 | Gepost om 14:56 uur | 2.170 keer bekeken

De wedstrijd tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Ajax zal op donderdag 10 december gespeeld worden. Het duel in de eredivisie voor beloften werd de afgelopen week tweemaal afgelast vanwege de slechte staat van het veld in verband met hevige regenval. De aftrap van de kleine klassieker op 10 december is om 18:30 uur in Stadion Woudestein.

De wedstrijd tussen Jong Feyenoord/Excelsior en Jong Ajax is niet toegankelijk voor publiek. Het duel tussen beide beloftenelftallen werd vorig seizoen in De Kuip ontsierd door vuurwerk dat op het veld gegooid werd, waarop is besloten de wedstrijd ditmaal achter gesloten deuren te spelen.

Snel reagerenSecured By miniOrange