Jol rekent niet op komst Rudolf | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol rekent niet op komst Rudolf

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 januari, 2010 | Gepost om 22:45 uur | 6.463 keer bekeken

Trainer Martin Jol verwacht niet dat Ajax zich voor het einde van de maand nog versterkt met Gergely Rudolf. De 24-jarige spits van het Hongaarse nationale elftal staat volgens zijn club Debreceni in de belangstelling van de Amsterdamse club.

 Ajax mag het aflopende contract voor bijna één miljoen euro afkopen. “Natuurlijk weet ik om wie het gaat”, bromde Jol. “Het zou slecht zijn als ik een aanvaller van de nationale ploeg van Hongarije niet zou kennen. Dan kan ik beter ophouden. Maar er is bij ons op dit moment weinig mogelijk. Ik krijg iedere dag wel spelers aan de lijn die naar Ajax willen.”

Rudolf speelde tussen 2004 en 2007 voor het Franse AS Nancy. Hij heeft inmiddels tien interlands voor de nationale ploeg van bondscoach Erwin Koeman gespeeld. Hij maakte in die wedstrijden één doelpunt. Hij scoorde dit seizoen twee keer voor Debreceni tijdens een duel in de Champions League met Fiorentina.

 

Snel reagerenSecured By miniOrange