Lodeiro mogelijk al tegen Roda inzetbaar | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Lodeiro mogelijk al tegen Roda inzetbaar

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 januari, 2010 | Gepost om 14:19 uur | 986 keer bekeken

Ajax en Nicolás Lodeiro hebben een akkoord bereikt over een meerjarig contract. Als de medische keuring geen roet in het eten gooit, is de middenvelder vanaf vrijdagmiddag officieel Ajacied.

De tweevoudig Uruguayaans international mist echter de komende drie wedstrijden van Ajax, omdat hij pas vanaf 1 februari beschikbaar is voor de Amsterdammers. De thuisduels met AZ en NEC (KNVB-beker), alsmede de uitwedstrijd tegen Feyenoord maakt Lodeiro dus nog niet mee.

De twintigjarige middenvelder kan zijn debuut voor Ajax maken tijdens het thuisduel met Roda JC, dat voor 3 februari op het programma staat. Vier dagen later speelt de ploeg van trainer Martin Jol opnieuw in eigen huis tegen FC Twente, dat de tweede plaats bezet met negen punten voorsprong op Ajax.

Overigens zal Lodeiro bij Ajax niet spelen met zijn favoriete rugnummer. De aanvallend ingestelde middenvelder speelt in de vertegenwoordigende elftallen van Uruguay altijd met nummer 14, maar dit rugnummer wordt bij Ajax niet meer gebruikt als eerbetoon aan voormalig speler Johan Cruijff.

Snel reagerenSecured By miniOrange