Lodeiro kan debuteren tegen Twente | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Lodeiro kan debuteren tegen Twente

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 februari, 2010 | Gepost om 15:00 uur | 781 keer bekeken

Nicolás Lodeiro heeft de benodigde werkvergunning en verblijfspapieren om bij Ajax te gaan voetballen sinds dinsdag binnen. De Uruguayaan kan zondag in de thuiswedstrijd tegen FC Twente zijn debuut maken.

Lodeiro verbleef de afgelopen dagen nog in zijn geboorteland om de formaliteiten af te handelen. Woensdag arriveert de middenvelder in Amsterdam, maar de wedstrijd tegen Roda JC zal hij nog niet meemaken.

“Hij heeft dan waarschijnlijk een jetlag van hier tot het Museumplein”, grapte trainer Martin Jol tegenover het ANP. “De wedstrijd van woensdag tegen Roda JC komt daarom te vroeg. Maar ik denk dat we zondag tegen FC Twente wel over hem kunnen beschikken. Dat moet kunnen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange