Mido slechtst betaalde speler in Premier League | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Mido slechtst betaalde speler in Premier League

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 februari, 2010 | Gepost om 17:23 uur | 6.898 keer bekeken

West Ham United-eigenaar David Sullivan bevestigt tegenover The Sun dat Mido de komende zes maanden voor zo’n 1150 euro per week in de Premier League speelt. Dat zou hem de slechtst betaalde speler van de competitie maken.

De oud-Ajacied vertrok maandag naar West Ham United, dat hem huurt van Middlesbrough. “Mido is een rijke jongen, hoewel hij pas 26 is”, aldus Sullivan. “Hij heeft het geld niet nodig, maar hij wil iets bewijzen in Engeland. Daarom is hij bereid om voor duizend pond per week te spelen.”

Benni McCarthy, die overkwam van Blackburn Rovers, zal aanzienlijk meer gaan verdienen op Upton Park. Hij strijkt de komende 2,5 jaar zo’n 44.000 euro per week op. Overigens heeft West Ham, dat maandag drie spitsen contracteerde, nu zeven aanvallers in de selectie.

Voetbalprimeur

Snel reagerenSecured By miniOrange