Trézéguet: Het was een moeilijke wedstrijd | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Trézéguet: Het was een moeilijke wedstrijd

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 februari, 2010 | Gepost om 10:07 uur | 910 keer bekeken

Juventus schakelde donderdag Ajax uit in de strijd om de Europa League. Een 0-0 gelijkspel in eigen huis voldeed voor de Italiaanse club, die doorstroomt naar de laatste zestien.

Doordat de Oude Dame het eerste duel in Amsterdam al met 1-2 wist te winnen, moest Ajax komen donderdag. De Amsterdammers probeerden het wel, maar slaagden er niet in Juventus echt in problemen te brengen.

“We zitten in de volgende ronde en dat is voor ons een nieuwe stap in de goede richting”, reageerde Davide Trézéguet na afloop op de website van Juventus. De Franse aanvaller moest al vroeg in het duel aantreden.

Trézéguet, begonnen als bankzitter, verving de geblesseerd geraakte Amauri, in Amsterdam nog goed voor twee treffers. “Het team heeft het uitstekend gedaan. Het was een moeilijke wedstrijd voor ons, omdat we niet wisten hoe Ajax zou gaan spelen.”

“Het belangrijkste voor ons is dat er spelers terugkeren van blessures en dat we de juiste instelling hebben om goed te presteren. Ik ben blij dat we ook in de Europa League stappen vooruit maken”, aldus de Fransman.

Snel reagerenSecured By miniOrange