Vertonghen blijft erin geloven | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen blijft erin geloven

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 februari, 2010 | Gepost om 9:57 uur | 777 keer bekeken

Ajax speelde tegen Juventus een prima wedstrijd, maar schoot daar uiteindelijk niets mee op. De Italianen wonnen dankzij twee doelpunten van Amauri, die tweemaal het duel won van Jan Vertonghen.

Vooraf was de kracht van de goaltjesdief van Juventus al bekend. “Ja, we hebben vooraf beelden gezien, maar toch gebeurt dit”, zegt Vertonghen in gesprek met de website van de Amsterdammers. “Dit reken ik mezelf aan. Ik stond er twee keer bij en twee keer scoort hij. Dan voel je je wel schuldig.”

De Belgische verdediger had lovende woorden over voor de supporters. “Bij Europese wedstrijden hangt altijd een bijzondere sfeer, erg positief. Het is jammer dat we hen niet de overwinning hebben kunnen schenken.”

Zonder Luis Suarez, die donderdag tegen zijn derde gele kaart opliep, wordt het volgende week in Turijn een bijzonder lastige opgave. “Het wordt moeilijk, maar we blijven er wel in geloven. Dat zijn we verplicht aan onze stand, het publiek en de club. We moeten twee keer scoren en daar gaan we voor, ondanks dat we Suarez moeten missen”, aldus Vertonghen.

Snel reagerenSecured By miniOrange