Ontslagbrief voor Pantelic en Rommedahl | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ontslagbrief voor Pantelic en Rommedahl

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 maart, 2010 | Gepost om 8:00 uur | 876 keer bekeken

Marko Pantelic en Dennis Rommedahl krijgen deze week – net als onder meer George Ogararu en Albert Luque – een ontslagbrief van Ajax. “Dat moet formeel bij spelers met een aflopend contract en wel voor 1 april”, aldus trainer Martin Jol, die desondanks niet uitsluit dat het tweetal volgend seizoen nog in de ArenA valt te bewonderen.

Een akkoord met Pantelic, die in Engelse en Duitse belangstelling staat, lijkt lastiger dan met Rommedahl. De Serviër heeft een aanbieding voor één seizoen met een optie voor nog één jaar, maar wil langer bijtekenen. Daar kunnen beide partijen elkaar vooralsnog niet vinden.

Telegraaf.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange