Van den Boog is de baas en niet Jol | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Van den Boog is de baas en niet Jol

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 maart, 2010 | Gepost om 10:33 uur | 6.894 keer bekeken

Daley Blind keert aan het einde van het seizoen terug bij Ajax, zo verklaarde Martin Jol zondag na de zege van de Amsterdamse club op FC Groningen (3-0), de club waar Blind op huurbasis voetbalt. “Het is niet de bedoeling dat we spelers jaren blijven verhuren. Blind heeft longen als een paard en blijft maar gaan. Hij is daarbij een goede voetballer. Ik zou hem echter niet als rechtsback laten spelen.”

In Groningen geeft men de moed echter niet op. “Wij hebben aangegeven Daley nog graag een jaar te willen huren en Rik van den Boog heeft ons gezegd dat alle opties nog open zijn”, zegt Hans Nijland, algemeen directeur van FC Groningen, maandag in het Dagblad van het Noorden. De twintigjarige Blind speelde tot dusver twaalf competitiewedstrijden voor de ploeg van Ron Jans.

“Als Daley geen uitzicht heeft op een basisplaats bij Ajax is het voor zijn ontwikkeling beter dat hij nog een jaar wordt uitgeleend, zei hij. En Van den Boog is toch echt de baas bij Ajax en niet Jol”, besluit Nijland. Het publiek in de Amsterdam ArenA zong de zoon van assistent-trainer Danny luidkeels toe. Blind bedankte de fans van Ajax al tijdens de wedstrijd voor de steun. De verdediger werd vlak voor het einde van de wedstrijd onder luid applaus gewisseld.

Voetbalzone

1 reactie op “Van den Boog is de baas en niet Jol”

  • Robert op 29th maart, 2010 13:40 pm

    Een ding is zeker Nijland is zeker NIET de baas en met het bedrag dat Groningen betaald voor huurlingen kunnen ze normaal nog geen hoofdklasser laten voetballen.

  • Snel reageren    Secured By miniOrange