Schepers in belangstelling van Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Schepers in belangstelling van Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 april, 2010 | Gepost om 14:10 uur | 1.427 keer bekeken

Bob Schepers speelde pas zeven wedstrijden voor sc Cambuur, maar het achttienjarige talent heeft over belangstelling niet te klagen. De vleugelaanvaller wordt gevolgd door Manchester United, Everton en ook Ajax, melden diverse Engelse kranten.

Scouts van de twee Engelse clubs hebben Schepers al enkele malen aan het werk gezien. Het talent wist de aandacht op zich te vestigen met zijn prestaties bij Nederland -17, dat in mei zilver won op het jeugd EK achter Duitsland.

UPDATE: Volgens algemeen directeur Alex Pama van Cambuur heeft Everton zich inmiddels officieel gemeld bij de club. “Ze volgen hem al sinds afgelopen zomer en willen serieus werk maken van een transfer”, zegt Pama tegen VI. Afgelopen vrijdag tegen RBC wilden scouts van de Engelse club Schepers bekijken, maar die speelde slechts vier minuten.

Elfvoetbal

Snel reagerenSecured By miniOrange