Rommedahl wil twee jarig contract | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Rommedahl wil twee jarig contract

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 mei, 2010 | Gepost om 12:40 uur | 1.603 keer bekeken

Ajax heeft niet alleen met Marko Pantelic problemen rondom de duur van een nieuw contract, ook Dennis Rommedahl wil alleen een contract tekenen als dat meer dan een jaar duurt.

“We hebben gesproken, maar we zijn er nog niet uit”, zegt de Deens international tegenover BT. “Natuurlijk wil ik het liefst zoveel mogelijk verdienen en dan voor vier jaar. Zonder gekheid, ik heb een contract voor twee jaar gevraagd.”

Trainer Martin Jol wil de vleugelspeler graag behouden, maar de Amsterdammers gaan niet verder dan één seizoen. “De club heeft een nieuw beleid dat spelers van een bepaalde leeftijd alleen een contract voor een jaar krijgen. Met mijn 31 jaar zit ik in die categorie. Ik begrijp dat het soms een goede zaak is geld te besparen. Nu maar zien hoe het afloopt.”

De voormalig speler van Lyngby FC, PSV, RKC Waalwijk en Charlton Athletic maakt zich in ieder geval niet druk over zijn toekomst. “Ik denk dat we iets anders vinden als we gaan kijken naar andere opties. Ik koos ervoor eerst met Ajax te praten.”

1 reactie op “Rommedahl wil twee jarig contract”

  • G.G.Adriaens op 28th mei, 2010 18:00 pm

    Gewoon belachelijk beleid de meeste spelers kunnen makelijk tot hun 35 ste voetballen.Ooijer en vanBronckhorst zijn 35 jaar en spelen nog een WK.Echt weer Ajax,spelers als Pantelic en Rommedahl kunnen mijn inziens nog zeker 2 jaar mee dan zijn ze 33 jaar.Laat ze maar weer gaan straks nog
    Emanuelson en Suares en Jol kan opnieuw beginnen,gezien het aankoop beleid (miskoopbeleid) van Ajax de laatste jaren heb ik er weer een zwaar hoofd in.

  • Snel reageren    Secured By miniOrange