Vertonghen biedt excuses aan | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen biedt excuses aan

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 7 mei, 2010 | Gepost om 22:05 uur | 1.488 keer bekeken

Jan Vertonghen heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens de huldiging in de Amsterdam ArenA. De verdediger werd door algemeen directeur Rik van den Boog vrijdagochtend op het matje geroepen.
Naast alle mooie herinneringen aan de avond wil Vertonghen ook zijn spijt betuigen voor de uitlating over Feyenoord die hij tijdens het feest in de ArenA via de microfoon deed. ,,Dat was gewoon heel stom van me”, sprak hij vrijdag. ,,Ik heb me laten meeslepen door mijn emoties. Dat had ik niet moeten doen. Zeker niet in de positie die ik als speler van Ajax heb. Vanochtend ben ik dan ook naar de club gegaan en heb er met de directie over gesproken. Algemeen directeur Rik van den Boog vertelde mij toen dat hij al voornemens was om mij bij zich te roepen.”

Van den Boog: ,,Dat klopt, ik tolereer dit gedrag niet. Temeer omdat Ajax en Feyenoord de afgelopen tijd zo druk bezig zijn geweest met het af laten nemen van de te hoog opgelopen spanning tussen de supporters. In dat kader is dit extra onhandig. Ik ben daarom blij dat Jan Vertonghen het zelf op deze wijze heeft opgepakt. Ik heb een stevig gesprek met hem gevoerd en hij was het roerend met mij eens.”

Vertonghen benadrukt dat hij het extra stom van zichzelf vindt om zich tijdens de huldiging negatief over Feyenoord uit te laten. ,,Juist omdat de Feyenoord-supporters in De Kuip zich donderdagavond zo goed gedragen hebben. Tijdens de uitreiking van de beker werd er zelfs voor ons geapplaudisseerd. Daarom wil ik mijn excuses aanbieden aan de fans en spelers van Feyenoord en ook aan andere mensen die ik met mijn uitspraken beschadigd heb. Het was niet handig van me en het doet bovendien al helemaal geen eer aan hoe mooi de Klassieker gisteren was.”

1 reactie op “Vertonghen biedt excuses aan”

  • boen op 8th mei, 2010 8:28 am

    dit soort gedrag nemen de supporters over en dat willen we toch niet we moeten weer naar een gezammelijke gezonde strijd op de tribunes met over en weer gezang ik weet ook wel dat er dan wat geroepen wordt maar kom op volwassen mensen engelse taffarelen in de stadions, liederen wil ik horen en als laatste ik heb het gevoel weer terug zoals in de tijdperk de boer seedorf kluivert
    we zijn niet te stoppen 11tal bij elkaar houden en we gaan er een top seizoen van maken

    hatcheeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • Snel reageren    Secured By miniOrange