Vertonghen laat zich gaan | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertonghen laat zich gaan

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 7 mei, 2010 | Gepost om 9:59 uur | 1.917 keer bekeken

Jan Vertonghen heeft bij de huldiging van Ajax in de Amsterdam ArenA na de gewonnen bekerfinale op Feyenoord een flinke fout begaan. De steunpilaar van de Amsterdamse club zette de verhoudingen tussen Amsterdamse en Rotterdamse supporters op scherp.

Vertonghen noemde de Feyenoorders herhaaldelijk ‘kakkerlakken’. De beelden werden live uitgezonden door de Amsterdamse omroep AT5.

6 Reacties op “Vertonghen laat zich gaan”

 • daniel op 7th mei, 2010 10:39 am

  ik wil zijn uitlating als RINGTONE 😀
  * het zijn maar *** Kakkerlakken!*
  heerlijk, hier in Rotjeknor 😀

  Vertonghen: #HELD

 • Ajacied op 7th mei, 2010 10:45 am

  Jan Vertonghen is echt fantastisch. Echt genieten van zo een speler! Het zijn maar k*t kakkerlakken, k*t kakkerlakken!
  Hahahaha

 • Peter op 7th mei, 2010 14:06 pm

  Vertonghen: onmiddellijk terug naar Belgie!! Achterlijke uitlatingen. Laat maar weer eens zien hoe intelligent sommige voetballers zijn. Ik, als Amsterdammer, heb meer bewondering voor het Feyenoord legioen, dat zich van hun goede zijde heeft laten zien. Zo zal er ook een goede Ajax kern zijn. Met schelden schieten we niet op. We hebben het pas opgelost, wanneer we samen een biertje kunnen drinken en dat er geen aparte vakken zijn in het stadion. Supporters die dergelijke acties toejuichen moeten ze onmiddellijk een stadionverbod geven! De tegenstander dient men met applaus te ontvangen. Ik ben voor respect en ontzag. Zal mij benieuwen, wat er gebeurt wanneer ik mijn visite zo ontvang!!!

 • Maritn op 7th mei, 2010 19:59 pm

  Zo opvallend is de uitspraak van Vertonghen niet, er is nog nooit iets zinnigs uit 020 gekomen.
  De eerst volgende wedstrijd in de Kuip zal hij ook als eerste weer zielig doen over zijn onthaal…

 • Joachim op 7th mei, 2010 21:12 pm

  Op zich slaat het nergens op. Maar volgens mij zag ik Vertonghen al een aardig biertje drinken (emmer van een liter of 10?) in de kleedkamer. Die zal al aardig in de olie hebben gezeten dus….. haha. Maar goed, het hoort niet. Je hebt toch een voorbeeldfunctie.

 • wim op 7th mei, 2010 21:55 pm

  Vertonghen gewoon een jaar schorsen. Dit kunnen we niet tolereren van profs. Als de KNVB hier niets aan doet dan zijn het een stel slapjanussen. En de excuses van Vertonghen zijn absoluut niet te accepteren moet als volwassen prof maar nadenken.
  Ik roep de KNVB en Ajax op om dit zeer zwaar te straffen.

 • Snel reageren  Secured By miniOrange