De Mul moet weg bij Sevilla | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Mul moet weg bij Sevilla

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 juli, 2010 | Gepost om 9:48 uur | 1.036 keer bekeken

Tom de Mul is teruggezet naar het reserveteam van Sevilla. Trainer Antonio Alvarez stelt geen prijs meer op de diensten van de Belgische aanvaller. De Mul krijgt bij de beloften gezelschap van Aldo Duscher en Ernesto Chevanton, die ook mogen vertrekken.

De Mul raakte aan het begin van het vorige seizoen geblesseerd aan zijn lies en heeft sindsdien in de lappenmand gezeten. Hij speelde geen officiële wedstrijd voor Sevilla en zag bovendien hoe Jesus Navas op zijn plek uitgroeide tot Spaans international.

Standard Luik heeft interesse getoond in de vleugelaanvaller en ook Ajax wil De Mul hebben.

Snel reagerenSecured By miniOrange