El Hamdaoui meldt zich weer bij AZ | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

El Hamdaoui meldt zich weer bij AZ

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 28 juli, 2010 | Gepost om 12:09 uur | 1.238 keer bekeken

Mounir El Hamdaoui heeft zich weer gemeld op het trainingsveld van AZ. De aanvaller mocht van technisch directeur Earnest Stewart een paar dagen wegblijven om na te denken over de toekomst, maar El Hamdaoui had daar geen behoefte aan. Woensdag liep hij samen met Moussa Dembélé rondjes om het trainingsveld.

De twee aanvallers azen op een transfer en zijn daarom niet opgenomen in de selectie van Gertjan Verbeek voor het Europa League-duel met IFK Göteborg van aankomende donderdag. El Hamdaoui en Dembélé trainen ook niet met de groep mee en houden individueel hun conditie op peil. Voor eerstgenoemde is het mogelijk de laatste keer dat hij bij AZ traint.

El Hamdaoui is al een tijdje dichtbij een transfer naar Ajax, maar het definitieve akkoord laat op zich wachten. De Marokkaans international gaf reeds tweemaal zijn jawoord en is al medisch gekeurd door de Amsterdammers, maar kwam op het laatste moment toch met nieuwe eisen aanzetten. Hierdoor is hij woensdagavond zeker niet van de partij tegen PAOK Saloniki.

Voetbalzone

1 reactie op “El Hamdaoui meldt zich weer bij AZ”

  • berhen op 28th juli, 2010 15:46 pm

    gelukkig. Laat hem daar ook maar blijven. 26 jaar oude marokaanse ROTTERDAMMER van AZ. Daar is geen eer aan te behalen. Ajax waar is je eer. Jonge talenten. We wisten een jaar geleden al dat pantelic geen 2 a 3 bleef.

  • Snel reageren    Secured By miniOrange