Jol: Dit is een slecht resultaat | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Dit is een slecht resultaat

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 juli, 2010 | Gepost om 8:12 uur | 1.174 keer bekeken

Ajax-trainer Martin Jol baalde woensdag stevig van het gelijkspel in de eerste confrontatie met PAOK FC in de derde voorronde van de Champions League. In eigen huis slaagde Ajax er niet in de Grieken van zich af te schudden.

De Amsterdammers verzuimden een overwicht om te zetten in doelpunten en reizen volgende week met een 1-1 af naar Thessaloniki. “Dit is een heel slecht resultaat”, bromde Jol.

Jol zag zijn elftal sterk beginnen. “Ik kan mijn ploeg niets verwijten. De eerste twintig minuten speelden we heel goed, in een hoog tempo en met veel beweging. We kregen een aantal honderd procent-mogelijkheden met Miralem Sulejmani en Luis Suarez. Met rust hadden we al dik voor moeten staan.”

“In de tweede helft misten we die beweging in ons spel. Achterin deden we alles goed, we slaagden er steeds in die counter eruit te halen. Eén keer lukte dat echter niet en gaat het meteen fout. Met 1-0 was het al heel moeilijk als je daar naartoe moet; nu helemaal.”

Snel reagerenSecured By miniOrange