Nog geen accoord transfer v/d Wiel | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Nog geen accoord transfer v/d Wiel

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 juli, 2010 | Gepost om 10:23 uur | 1.379 keer bekeken

De transfer van Gregory van der Wiel naar Bayern München is nog niet afgerond. De clubs hopen dat Edson Braafheid als wisselgeld kan dienen. Het grote struikelblok hierbij is het salaris van Braafheid wat hij nu bij Bayern München verdient.

Zonder Edson Braafheid in de transfer te betrekken zou Bayern München 15 miljoen euro voor van der Wiel over hebben. Dit bedrag zou inclusief bonussen kunnen oplopen tot 20 miljoen euro. Dit is tevens het bedrag wat van der Wiel als gelimiteerde transfersom in zijn contract heeft staan.

Braafheid is dit seizoen onder Louis van Gaal negen keer aan spelen toegekomen. Braafheid is verhuurt aan Celtic waar hij tien duels binnen de lijnen mocht staan. Voor zijn buitenlandse avontuur was Braafheid onder contract bij FC Utrecht en FC Twente.

Snel reagerenSecured By miniOrange