V/d Wiel geblesseerd aan lies | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

V/d Wiel geblesseerd aan lies

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 23 juli, 2010 | Gepost om 8:21 uur | 1.094 keer bekeken

Ajax-trainer Martin Jol kan ook bij de laatste test voor de eerste wedstrijd tegen PAOK Saloniki in de voorronde van de Champions League nog niet beschikken over zijn Nederlandse WK-gangers. Naar verwachting is vanavond in de oefenwedstrijd tegen Chelsea alleen doelman Maarten Stekelenburg van de partij.

Gregory van der Wiel wordt sinds de hervatting van de training geplaagd door lichte liesklachten, terwijl Luis Suarez in Barcelona verblijft, waar zijn vrouw op het punt van bevallen staat. De goaltjesdief heeft beloofd tijdig terug te zijn voor het duel met PAOK Saloniki. Tot slot is ook Demy de Zeeuw vermoedelijk niet inzetbaar tegen Chelsea. De middenvelder heeft nog altijd last van de harde trap in zijn gezicht die hij incasseerde tijdens de halve finale van het WK tegen Uruguay.

Snel reagerenSecured By miniOrange