De Zeeuw: CL hoort bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Zeeuw: CL hoort bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 25 augustus, 2010 | Gepost om 9:20 uur | 725 keer bekeken

Voor Demy de Zeeuw is het klip en klaar: Ajax is het vanavond na de 1-1 in Oekraïne tegen Dinamo Kiev aan zijn stand verplicht zich te plaatsen voor het miljoenenbal. In 2006 en 2007 sneuvelden de Amsterdammers tegen Kopenhagen en Slavia Praag, maar zover mag het volgens de middenvelder dit keer niet komen. “Ajax en de Champions League horen bij elkaar”, zegt de winnaar van de Bronzen Schoen. “Ajax hoort in dit toernooi. Zo’n grote club, met zo’n mooie historie: het is Ajax onwaardig om er niet bij te zijn.”

De Zeeuw blikte aan de vooravond van het uitverkochte duel in de ArenA met afgrijzen terug op de heenwedstrijd. “Het was toch wel een grote teleurstelling, dat we bij een 1-0-voorsprong, met een man meer, zo makkelijk een goal weggaven. Daar hebben we het deze week over gehad, want dat mag niet gebeuren op dit niveau. We stonden niet goed en dat wordt ook door tien man afgestraft.”

Snel reagerenSecured By miniOrange