Jol: We zijn gezond gespannen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: We zijn gezond gespannen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 augustus, 2010 | Gepost om 9:44 uur | 1.622 keer bekeken

Martin Jol straalde dinsdagavond in aanloop naar de belangrijke Champions League-wedstrijd tegen PAOK Salonik vooral rust uit. De coach van Ajax heeft vertrouwen in het bereiken van de volgende ronde van het Europese miljoenenbal.

“De jongens hebben al zoveel gehoord over deze wedstrijd”, vertelt Jol op de clubsite van de Amsterdammers. “Vooral ook over de ‘vuren’ tegen AZ. Ik denk dat ze wel zijn voorbereid. Of we zenuwachtig zijn? We zijn gezond gespannen.”

Het vertrouwen op een goede afloop is groot. “We staan er net zo voor als in onze thuiswedstrijd”, schetste Jol de actuele stand van zijn spelersgroep. “Alleen is ditmaal Enoh geblesseerd. We gaan straks op de training kijken hoe het met Rasmus Lindgren staat. Ik hoop op een akkoord van de dokter. Anders hebben we een klein probleem. Als Lindgren afvalt heb ik weinig middenvelders. Ook daarom is Ismaïl Aissati mee. Hij kan ook op rechts en links op het middenveld spelen.”

Ondanks het gelijkspel toonde Jol zich tevreden over het vertoonde spel in de heenwedstrijd tegen PAOK. “,Wij creëerden veel kansen. Maar dan hadden we er ook meer moeten maken. Dat is in elk geval een wet in het voetbal. Als dat was gelukt, waren we een eind op weg geweest. De 1-1 is voor ons een slecht resultaat. De wedstrijd van morgen is voor ons heel belangrijk. Voor de club en de spelers is het van belang op het hoogste podium te blijven.’’

Het seizoen is niet mislukt als de Ajacieden onverhoopt toch tegen een domper aanlopen. “We spelen hierna nog zo’n vijftig wedstrijden”, benadrukte Jol. “Het seizoen begint wel slecht als je tegen een tegenstander speelt die heel matig is en er dan uitvliegt.”

1 reactie op “Jol: We zijn gezond gespannen”

  • ajaxfan op 5th augustus, 2010 11:35 am

    ik werdt zo boos op ajax zo gaan we toch niet eens play offs halen of champions leuge zelf maar hopelijk komt de oude ajax terug van vorig jaar elk werdstrijd 5-0 winnen en hopelijk gaan we echt fer in de champions leuge komen?

  • Snel reageren    Secured By miniOrange