PAOK vol vertrouwen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

PAOK vol vertrouwen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 augustus, 2010 | Gepost om 22:22 uur | 1.380 keer bekeken

PAOK FC kijkt met vertrouwen uit naar het duel met Ajax in de voorronde van de Champions League. De Grieken hebben na het eerdere 1-1 gelijkspel in Amsterdam genoeg aan een 0-0 remise in Thessaloniki.

“We waren woensdag in de eerste helft gelukkig”, blikt Vladimir Ivic, de maker van de 1-1 in de ArenA, terug op UEFA.com. “Ajax kreeg genoeg kansen om de voorsprong uit te bouwen. Toch hebben wij het voor elkaar gekregen tegen een goede ploeg een mooi resultaat neer te zetten. We geloven in onszelf en de kwalificatie voor de volgende ronde.”

Ook sterspeler Dimitris Salpingidis, die in Amsterdam geen stempel op de wedstrijd wist t drukken, ziet kansen tegen het sterker geachte Ajax. “Er is nog niets beslist. In een uitverkocht stadion gaan wij er alles aan doen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange