Sulejmani wil wel naar Vitesse | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sulejmani wil wel naar Vitesse

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 25 augustus, 2010 | Gepost om 9:21 uur | 1.011 keer bekeken

Met de entree van Slobodan Rajkovic en Nemanja Matic staat de teller Serviërs in de selectie van Vitesse nog op twee, maar dat binnenkort de derde Servische speler zich in Arnhem meldt, lijkt een kwestie van tijd. “Ik heb Miralem Sulejmani gebeld om bij hem informatie over Nederland en Vitesse in te winnen”, vertelde Matic op zijn eerste dag in Arnhem. “Hij was erg positief over dit land en gaf me het advies naar deze club te gaan. Ik heb hem gevraagd of hij ook naar Vitesse kwam, en hij zei me dat hij graag deze kant op wil komen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange