Ajax wil vuurwerkboete op fans verhalen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax wil vuurwerkboete op fans verhalen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 september, 2010 | Gepost om 11:32 uur | 1.498 keer bekeken

Ajax is van plan de supporters te laten opdraaien voor de aankomende UEFA-boete vanwege het afsteken van vuurwerk tijdens de wedstrijd tegen AC Milan. Dat meldt het Algemeen Dagblad.

Kort na het beginsignaal gooiden de supporters van supportersgroep vak 410 vuurwerk in het stadion en op het veld. Hierbij ontstond zoveel rook dat de arbiter van dienst het duel zelfs even stillegde. Ajax verwacht een stevige boete van de UEFA en gaat die verhalen op de bewuste supporters. Het bedrag kan oplopen tot 50.000 euro.

Met het gooien van vuurwerk protesteerden de fans tegen de hoge kaartprijzen bij de Champions League-duels van Ajax. Na het afsteken van het vuurwerk, dat in de omgelegen vakken voor zeer gevaarlijke situaties zorgde, ontrolden ze ook een groot spandoek tegen de clubleiding.

Snel reagerenSecured By miniOrange