Auxerre blijft kwakkelen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Auxerre blijft kwakkelen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 september, 2010 | Gepost om 19:32 uur | 1.013 keer bekeken

De dramatische seizoensstart van AJ Auxerre heeft zondag opnieuw een vervolg gekregen. Een van de komende tegenstanders van Ajax in de Champions League verloor ditmaal van Lille, dat door een zeer late treffer van Moussa Sow met de overwinning aan de haal ging.

Auxerre maakte weinig aanspraak op een overwinning en slaagde er niet in te scoren. Sow deed dit, naar het leek in buitenspelpositie, in de negentigste minuut wel. De Fransman trakteerde zo Auxerre al op de tweede nederlaag van het seizoen.

Auxerre bezet na speelronde zes de voorlaatste plaats en wist dit seizoen nog niet te winnen. Alleen promovendus Arles-Avignon heeft na zes nederlagen minder punten dan de ploeg van trainer Jean Fernandez.

Snel reagerenSecured By miniOrange