Been: Alles ging mis vandaag | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Been: Alles ging mis vandaag

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 september, 2010 | Gepost om 15:59 uur | 1.080 keer bekeken

Mario Been verloor zondagmiddag met Feyenoord van Ajax (1-2). Hij zag hoe zijn ploeg vooral in het begin van de tweede helft compleet werd overklast. “Dat hoort kennelijk bij dit Feyenoord”, stamelde hij. “Maar dat moet er snel uit.”

Been: “We komen in de slotfase van de eerste helft een beetje ongelukkig op achterstand. Dat kan gebeuren. Maar vlak na rust ging er zo’n beetje alles fout wat er fout kan gaan. Ik was ontgoocheld en zakte steeds verder onderuit op de bank. We verloren steeds maar weer de bal en we kwamen overal te laat. Gelukkig schoten El Hamdaoui en Suarez nog op de paal en haalt ook nog iemand de bal van de lijn. Het had toen veel slechter voor ons kunnen aflopen.”

Diezelfde Been zag ook hoe Feyenoord de tegenstander in de slotfase wel in de problemen kon brengen. “Na die goal van Bahia speelden we wel goed. Ik snap ook niet hoe dat kan. Plotseling gaan we er wel weer helemaal voor. Uiteindelijk mogen we blij zijn dat we slechts met een doelpunt verschil hebben verloren. Zo eerlijk moet je zijn. Ajax had veel vaker kunnen scoren.”

Snel reagerenSecured By miniOrange