Ibrahimovic: Groot geworden bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ibrahimovic: Groot geworden bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 september, 2010 | Gepost om 9:46 uur | 925 keer bekeken

Na een valse start met een gemiste penalty, is Zlatan Ibrahimovic binnen enkele weken uitgegroeid tot de belangrijkste man aan de kant van AC Milan. Ook gisteren maakte de lange Zweed weer een beslissend doelpunt, dat de Italianen de overwinning bezorgde tegen Genoa.

Dinsdag wacht zijn oude werkgever Ajax. ,,Ik kom niet naar Amsterdam voor de gezelligheid.”
,,Ajax is de club waar ik groot ben geworden, waar ik als mens en voetballer volwassen ben geworden”, zo zegt Ibrahimovic in Voetbal International. ,,Mijn herinneringen aan Amsterdam zijn dan ook absoluut positief. Dat ik nu tegen ze speel, is zeer speciaal voor me.”

,,Ik volg de club nog steeds en heb ook nog steeds vrienden in Amsterdam en Nederland. Ik vind het altijd heerlijk om er terug te komen”, aldus de flamboyante FC Barcelona-huurling.

Om zijn vrienden een plezier te doen, komt hij echter dit keer niet naar de hoofdstad. ,,Deze keer kom ik niet voor de gezelligheid maar voor de punten”, zo gaat Zlatan verder in het weekblad. ,,Dat is topvoetbal.”

AD.nl

Snel reagerenSecured By miniOrange