Jol: er had meer ingezeten | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: er had meer ingezeten

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 26 september, 2010 | Gepost om 20:42 uur | 807 keer bekeken

Martin Jol was na afloop van de wedstrijd tegen FC Twente zeer te spreken over het vertoonde spel van zijn elftal. De puntendeling stemde tevens tot tevredenheid bij de trainer van Ajax die echter het gevoel had dat winst ook mogelijk was geweest.

“We deden eigenlijk alles goed en dat bij een zeer sterke tegenstander. Helaas stond het bij de rust 1-1, waar wij toch duidelijk op voorsprong hadden kunnen staan”, aldus de trainer van Ajax na het duel met FC Twente.

In de tweede helft kende Ajax duidelijk meer problemen met de tegenstander. “FC Twente deed wat aanpassingen en wij slaagden er niet meer in de tegenstander onder druk te zetten. Er was een periode dat de thuisclub beter was. Het laatste deel ging weer gelijk op, vond ik. De 2-2 is niet slecht, maar er had meer ingezeten.”

Rasmus Lindgren kreeg wederom de voorkeur boven Demy de Zeeuw. De keuze van Jol is naar zijn zeggen niet definitief voor het vervolg van het seizoen. “Demy kan deze rol ook heel goed aan. Hij is een belangrijke speler voor Ajax. Ik heb ook niet tégen hem gekozen, maar ik heb vóór Rasmus gekozen. Dat kan de volgende wedstrijd echter anders zijn.”

Snel reagerenSecured By miniOrange