Jol: Veel kansen gemist | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol: Veel kansen gemist

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 september, 2010 | Gepost om 15:58 uur | 936 keer bekeken

Trainer Martin Jol was zondagmiddag blij met de zege van Ajax bij Feyenoord (1-2). “Dit is toch een lastige uitwedstrijd die je niet zo maar wint. Maar we hadden natuurlijk wel vaker moeten scoren”, zei hij.

“Na die afstraffing bij Real Madrid moesten we toch weer even laten zien dat we goed kunnen voetballen”, sprak Jol na afloop van de wedstrijd in de Rotterdamse Kuip. “Dat lukte aardig, al misten we wel veel kansen. We komen uiteindelijk dankzij een rommelig doelpunt van Siem de Jong op voorsprong.”

“Ook in de tweede helft misten we veel kansen maar maken we wel 2-0. Dan weet je dat het moeilijk kan worden als Feyenoord ook nog een keer scoort. Dat zag je in de slotfase, maar uiteindelijk hebben we natuurlijk wel verdiend gewonnen”, concludeerde Jol.

Jol van Ajax passeerde zondag Demy de Zeeuw en Urby Emanuelson voor de uitwedstrijd bij Feyenoord. Hij deed na afloop van de klassieker luchtig over zijn beslissing. “Ze krijgen binnenkort wel weer een kans. Dat gaat snel bij Ajax.”

De Zeeuw en Emanuelson speelden afgelopen woensdag slecht tegen Real Madrid. “Die wedstrijd had inderdaad wel met mijn beslissing te maken. Sulejmani traint namelijk al weken heel goed. En Lindgren staat ook al weken te trappelen om weer mee te doen. We spelen geloof ik ruim vijftig wedstrijden per seizoen. Dan is het lekker voor een coach als hij eens iets kan veranderen. Ik neem als trainer een beslissing en de spelers moeten dat gewoon accepteren.”

Snel reagerenSecured By miniOrange