Ajax toont intresse in Janssen | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ajax toont intresse in Janssen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 19 oktober, 2010 | Gepost om 9:36 uur | 1.289 keer bekeken

Na FC Twente en Feyenoord heeft ook Ajax interesse getoond in Willem Janssen. De Amsterdammers hebben zich gemeld bij de middenvelder van Roda JC, die na dit seizoen transfervrij is.

Janssen, die op dit moment niet met Roda JC wil praten over contractverlenging, lijkt echter een voorkeur voor FC Twente te hebben, zo meldt De Telegraaf. De club uit Enschede probeerde zich afgelopen zomer al te verzekeren van de diensten van Janssen, maar kon geen overeenstemming bereiken met de club uit Kerkrade. De Tukkers kondigden toen al aan Janssen op een ander moment alsnog te willen contracteren.

Tegenover de Limburgse zender L1 liet Janssen weten een overstap naar Feyenoord niet te zien zitten, omdat hij dat op dit moment niet als een vooruitgang ziet. Hoe de 24-jarige tegenover een transfer naar Ajax staat is nog niet bekend. Voor zijn tijd bij Roda JC, waar de in Nijmegen geboren voetballer bezig is aan zijn vierde seizoen, speelde Janssen in het shirt van VVV-Venlo.

Snel reagerenSecured By miniOrange