Barcelona nog niet geintresseerd in Suarez | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Barcelona nog niet geintresseerd in Suarez

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 15 oktober, 2010 | Gepost om 11:43 uur | 1.311 keer bekeken

FC Barcelona zal zich op korte termijn niet melden in Amsterdam voor Luis Suarez. De Spaanse club ziet in de aanvoerder van Ajax een goede speler, maar hij is momenteel niet in beeld voor een overstap.

“Suarez is een excellente voetballer en wij zijn altijd geïnteresseerd in goede spelers. Momenteel is hij echter niet in beeld”, zo zegt technisch directeur Andoni Zubizarreta in gesprek met Marca.

Zubizarreta gaat in op de geruchten over Suarez, die de afgelopen week veelvuldig in verband werd gebracht met een transfer naar de topclub. Volgens Spaanse media willen de Catalanen zich versterken met een spits, waarbij de naam van de international van Uruguay veelvuldig viel. De Ajacied heeft momenteel nog een contract tot medio 2013.

“Ik betwijfel of we ons in de winterstop of volgend jaar zomer zullen versterken”, zegt Zubizarreta. “We hebben veel vertrouwen in de selectie en wat daar kort achter zit. Er zijn zeker vier spelers van de beloften die binnenkort de overstap naar de hoofdmacht kunnen maken.”

Snel reagerenSecured By miniOrange