De Zeeuw: Excelsior heeft een slimme trainer | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Zeeuw: Excelsior heeft een slimme trainer

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 22 oktober, 2010 | Gepost om 16:57 uur | 1.124 keer bekeken

Demy de Zeeuw is vol lof over Alex Pastoor, de trainer van komende tegenstander Excelsior. Volgens de Ajax-middenvelder is Pastoor een belangrijke oorzaak van de knappe seizoenstart van de Rotterdammers.

“Ze hebben een hele slimme coach die heel tactisch is en volgens mij ook veel met de spelers praat”, zegt De Zeeuw op de clubsite. “Dan merk je dat je – ondanks de beperkte middelen – met een goede trainer die een goede visie heeft altijd wat kan bereiken. Dat zie je bij Excelsior heel duidelijk.”

Excelsior won in eigen huis al van Feyenoord (3-2), NEC (4-2) en Heracles Almelo, terwijl er op bezoek bij AZ een mooi punt werd veroverd. De laatste vier wedstrijden gingen echter verloren.

“Het wordt lastig”, blikt De Zeeuw vooruit. “Ze hebben kunstgras dat aan alle kanten kleiner is gemaakt. Dat wordt lastig voetballen, maar we moeten van onze eigen krachten uitgaan en zo snel mogelijk een goal maken. We moeten het niet moeilijk krijgen zoals de andere clubs die daar op bezoek kwamen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange