Oleguer heeft gebroken neus | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Oleguer heeft gebroken neus

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 20 oktober, 2010 | Gepost om 9:19 uur | 953 keer bekeken

Oleguer heeft een gebroken neus overgehouden aan de thuiswedstrijd van Ajax in de Champions League tegen Auxerre (2-1). De Catalaan moest af en toe met bloed op zijn gezicht naar de kant, maar speelde het duel toch uit. „Oleguer is een dappere verdediger”, zei trainer Martin Jol.

Oleguer kwam in de 60e minuut na een rode kaart voor André Ooijer in het veld. „Ja, ik had ook voor Alderweireld kunnen kiezen”, besefte Jol. „Maar Oleguer weet wat er in zulke wedstrijden wordt gevraagd. Hij heeft het ook goed gedaan. Ik wilde hem weer wisselen nadat hij een paar keer naar de kant moest omdat zijn neus bleef bloeden. Alderweireld stond al klaar, maar Oleguer wilde door.”

Snel reagerenSecured By miniOrange