Sno terug op het trainingsveld | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Sno terug op het trainingsveld

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 13 oktober, 2010 | Gepost om 18:52 uur | 981 keer bekeken

Evander Sno heeft woensdagochtend voor het eerst weer oefeningen op het trainingsveld gedaan. Exact een maand nadat de middenvelder op 13 september onwel werd tijdens Jong Vitesse/AGOVV – Jong Ajax was hij weer op de Toekomst te vinden.

Zijn arbeid op het trainingsveld van de Toekomst deed hij woensdagochtend samen met fysiotherapeut Jos Kortekaas. Ook Siem de Jong was aanwezig. De blonde middenvelder is herstellende van zijn hamstringproblemen.

Drie weken geleden meldde Sno zich al even in de ArenA. Op de dag dat hij uit ziekenhuis ontslagen werd, kwam hij in aanloop naar het bekerduel Ajax – MVV naar de ArenA. Vorigr week zondag overhandigde hij de wedstrijdbal bij Ajax – FC Utrecht.

Tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis hebben de diverse onderzoeken geen duidelijke oorzaak voor de ritmestoornis opgeleverd. Uit voorzorg werd een zogeheten I.C.D. geplaatst. Dit is een inwendige hartdefibrilator, waarmee hij zijn actieve voetbalcarrière kan voortzetten. Het apparaat treedt in werking in het geval zich in de toekomst onverhoopt opnieuw een ritmestoornis zou voordoen.

Na afloop van zijn trainingsrondes sprak Sno met Ajax TV. ,,Heerlijk”, reageerde hij opgelucht na zijn eerste oefeningen op het trainingsveld. ,,Ik voel me goed.”

Snel reagerenSecured By miniOrange