Cruijff is al directeur | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Cruijff is al directeur

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 17 maart, 2011 | Gepost om 10:17 uur | 4.710 keer bekeken

Hoe was je dag, schat?, vroeg mijn vrouw, toen ik dinsdag na een lange dag op de bank neerplofte. Maar ik antwoordde niet en daar had ze het wel mooi zelf naar gemaakt. Eigen schuld, als je mij bij binnenkomst verrast met de bladen ‘NUsport’ en ‘Helden’, met op de ene cover Frank de Boer en het andere blad geheel gewijd aan Johan Cruijff. Dan moet je niet verwachten dat ik meteen even de dag met je doorneem. Dat ik dat onweerstaanbare leesvoer nog even achteloos opzij leg. Die bladen schreeuwen erom onmiddellijk gelezen te worden. En dat was precies wat ik deed.

Vergeten was de file en de drukte van die dag. In no time hing ik figuurlijk aan de lippen van Frank de Boer, die perfect voeding gaf aan mijn positieve Ajax-gevoel, dat al weken weer gestaag groeit. De jonge coach vertelde NUsport dat Ajax onder zijn leiding nooit 4-4-2 zal spelen en dat is precies wat we willen horen. Ik tenminste wél. Heel even dachten we onder Martin Jol dat Ajax het óók kon, maar daardoor ben ik al meer dan een jaar mede schuldig aan de slechte omzetcijfers van Eredivisie Live. Die gaan trouwens hun eigen graf graven, als ze samen met de KNVB gaan bedingen dat Studio Sport pas op de late avond zijn samenvattingen mag uitzenden. Dan komt dit land in opstand. Dat pikken we niet. Maar ook zonder die maatregel zal Eredivisie Live binnen een paar jaar een zachte dood sterven. Net als Sport7 en Talpa ooit. Is een traditie geworden. De reden is simpel: Nederlands voetbal is zelden of nooit 90 minuten lang de moeite waard. Een samenvatting is meestal meer dan genoeg. Maar dat terzijde.

Sinds enkele weken bekruipt me dus een heerlijk gevoel. Als je er naar googelt heeft het een naam. Wikipedia:

Lees verder…..

Snel reagerenSecured By miniOrange