Vertongen in belangstelling van Manchester City | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Vertongen in belangstelling van Manchester City

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 23 mei, 2011 | Gepost om 10:33 uur | 5.953 keer bekeken

De kans dat Jan Vertonghen Ajax verlaat wordt met de week groter. Volgens het Britse tabloid News of The World gaat Manchester City deze week serieus werk maken van de Belg, die voor het eerst tijdens zijn verblijf bij Ajax een vertrek overweegt.

1 reactie op “Vertongen in belangstelling van Manchester City”

  • jappie020 op 23rd mei, 2011 12:10 pm

    Het zou jammer zijn om hem kwijt te raken!!Maar Verkopen voor 20 miljoen..je hoeft hem niet kwijt en die gasten hebben geld zat!! Over een paar jaar als de nieuwe UEFA regels van start gaan (dat clubs met schulden meer dan 50 miljoen euro )niet mee mogen doen aan Europees voetbal…http://www.nusport.nl/engeland/2260195/uefa-wil-clubs-met-schulden-straffen.html
    Dan zal AJAX de een van de rijkste club zijn!

  • Snel reageren    Secured By miniOrange