Perez terug bij Ajax : Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Perez terug bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 juli, 2011 | Gepost om 12:20 uur | 13.443 keer bekeken

Opnieuw een oud-voetballer keert terug bij Ajax. Kenneth Perez gaat dit seizoen aan de slag op trainings- en opleidingscomplex De Toekomst, waar hij assistent wordt van Michel Kreek bij de C1.

Perez, die komend seizoen vaste analist is bij Eredivisie Live, gaat ook trainerscursus oefenmeester 2 & 3 volgen bij de KNVB in Zeist. ‘Daarbij hoort dat je een seizoen lang stage loopt bij een elftal. Dat wordt de C1 bij Ajax’, zegt Perez vandaag in De Telegraaf.

De oud-speler van FC Kopenhagen, MVV, AZ, Ajax, PSV en FC Twente komt niet in aanmerking voor de versnelde cusus oefenmeester 1, omdat hij geen veertig interlands voor Denemarken speelde. ‘Het trainersvak heeft me gegrepen. Voor de toekomst zie ik voor me dat ik doorga als trainer’, aldus Perez, die tot 23 wedstrijden voor zijn land kwam.

Snel reageren