Stam nog niet zeker naar Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Stam nog niet zeker naar Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 27 juli, 2011 | Gepost om 15:43 uur | 855 keer bekeken

Het is nog allerminst zeker of Jaap Stam komend seizoen als trainer aan de slag gaat bij Ajax. De komst van de oud-verdediger werd al aangekondigd door Frank de Boer, maar dat blijkt wat voorbarig te zijn geweest.

Stam, die bij Ajax specifiek met de verdedigers aan de slag moet gaan, weet niet of een baan bij Ajax te combineren valt met zijn werk bij FC Zwolle. Daar is de oud-international werkzaam als assistent-coach. “Ik heb geregeld contact met Wim Jonk en ik merk dat we dezelfde kijk op het spel hebben en dezelfde opvatting delen over het geven van meer individuele trainingen.”

“Ik wil best één dag per week, of misschien een middag, specifiek verdedigers trainen bij Ajax, maar in de praktijk kan dat lastig zijn qua planning. Ik zit nu bijvoorbeeld de hele week met FC Zwolle op trainingskamp in Garderen”, aldus Stam tegen NUSport. “Qua gedachtegoed zit ik op één lijn met Wim, Frank en Dennis Bergkamp, het is alleen nog niet duidelijk of er ruimte is.”

Stam verwacht niet dat er op korte termijn duidelijkheid komt over een eventuele functie bij Ajax. De gesprekken worden ondertussen gevoerd door zijn zaakwaarnemer Henk van Ginkel. “Eerst maar eens wachten tot er bij zowel Ajax als Zwolle wat meer vastigheid is, wanneer de competitie is begonnen.”

Snel reagerenSecured By miniOrange