Jol wil Enoh erbij hebben | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Jol wil Enoh erbij hebben

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 8 januari, 2012 | Gepost om 12:58 uur | 1.629 keer bekeken

Ajacied Eyong Enoh wordt in verband gebracht met een transfer naar Fulham. Martin Jol, trainer van de Engelse club, ziet in de uit Kameroen afkomstige middenvelder een ideale versterking voor zijn selectie.

Volgens The Daily Mail kan Enoh voor een bedrag van ongeveer vijf miljoen euro worden overgenomen van Ajax. Jol zou de international van Kameroen bij een eventuele transfer niet direct kwijt zijn aan de Afrika Cup, het land van sterspeler Samuel Eto’o wist zich niet te plaatsen voor het eindtoernooi.

De 25-jarige Enoh heeft in Amsterdam een contract tot medio 2015. De verdedigend ingestelde speler, die voor zijn komst naar Nederland actief was voor het Zuid-Afrikaanse Ajax Cape Town, speelde dit seizoen tot nu toe twaalf competitieduels onder trainer Frank de Boer.

Snel reagerenSecured By miniOrange