Juventus aast op Vertonghen : Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Juventus aast op Vertonghen

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 29 maart, 2012 | Gepost om 22:26 uur | 985 keer bekeken

Jan Vertonghen knipoogt naar de Premier League, maar dat schrikt andere ploegen niet af. Zo wil Juventus de Belgische international overtuigen om zijn handtekening in Turijn te zetten.

Dat Vertonghen deze zomer zijn kastje in de Amsterdam Arena leegmaakt, staat zo goed als zeker vast. Welk shirt de 24-jarige verdediger dan wel zal aantrekken, is nog niet bekend. Arsenal lijkt in pole position te liggen, maar de club van voormalig ploegmaat Thomas Vermaelen heeft concurrentie.

In eigen land trekt ook Tottenham stevig aan de mouw van Vertonghen en volgens het Italiaanse Tuttosport heeft Juventus de naam van de Rode Duivel nog niet van zijn lijstje geschrapt. De Oude Dame is op zoek naar een ‘budgetvriendelijke opportuniteit’. Vraag is dan maar of Vertonghen in dat plaatje past. Ajax hoopt toch minimaal vijftien miljoen euro te vangen voor de Belg.

Snel reageren