De Jong in verband gebracht met Dortmund | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Jong in verband gebracht met Dortmund

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 21 november, 2012 | Gepost om 12:16 uur | 2.879 keer bekeken

Siem de Jong stond enkele jaren geleden al eens in de belangstelling van Borussia Dortmund. In de aanloop naar de Champions League-wedstrijd van woensdag wakkert Bild de speculaties aan.

De krant schrijft dat De Jong in Nederlandse media in verband wordt gebracht met een transfer naar de Bundesliga. De Jong zou tussen de zes en de zeven miljoen euro moeten kosten en in Dortmund spits Robert Lewandowski, die mogelijk komende zomer vertrekt, kunnen opvolgen.

Technisch directeur Michael Zorc wil niet meedoen aan de geruchten. “Wij willen ons niet bemoeien met dit soort speculatie”, zegt hij. Zijn collega-directeur Hans-Joachim Watzke heeft het liever over de wedstrijd van woensdag. Met een punt plaatst Dortmund zich voor de achtste finales van de Champions League.

“Dit is absoluut een van de belangrijkste wedstrijden in mijn tijd bij de club”, zegt Watzke. “Voor de start van de groepsfase schatten we onze kansen om door te gaan op minder dan vijftig procent. Het zou geweldig zijn als we het vanavond afmaken.”

Snel reagerenSecured By miniOrange