Overmars: Er zijn meer spelers zoals Maher | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Overmars: Er zijn meer spelers zoals Maher

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 juli, 2013 | Gepost om 10:40 uur | 1.381 keer bekeken

Marc Overmars trok woensdagavond de voetbalschoenen aan tijdens de jubileumwedstrijd van Sjaak Swart, daar omheen is de directeur voetbalzaken van Ajax vooral bezig met het samenstellen van de selectie van trainer Frank de Boer. Het mislopen van Adam Maher doet in ieder geval geen pijn.

“Nee, wij balen niet. Wij maken keuzes en die maken we heel bewust”, zegt Overmars in gesprek met AT5 over Maher en zijn transfer naar PSV. “Het is een fantastische speler, maar er zijn er meer.”

Dat Ajax niet bereid is om de portemonnee te trekken is volgens de voormalig buitenspeler niet waar. “Dat willen wij wel doen, maar dan wel voor spelers waar wij honderd procent voor kiezen.” Of dat deze zomer dan nog gaat gebeuren blijft de vraag, ook voor Overmars. “Ik hoop het wel.”

Voorlopig is het rustig bij Ajax op transfergebied. Miralem Sulejmani (Benfica) en Ryan Babel (Kasimpasa) vertrokken transfervrij, terwijl Mitchell Dijks op huurbasis naar sc Heerenveen vertrok. Voor de rest gebeurde er op transfergebied nog niets bij de regerend landskampioen.

Snel reagerenSecured By miniOrange