Overmars: Geen paniek bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Overmars: Geen paniek bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 4 september, 2013 | Gepost om 15:41 uur | 1.188 keer bekeken

Dat Ajax er op de slotdag van de transfermarkt niet in slaagde aanvallende versterking te halen, baart Marc Overmars geen zorgen. De directeur voetbalzaken vertrouwt op talent uit de jeugdopleiding.

Ola John (Benfica) en Eljero Elia (Werder Bremen) bleken onhaalbaar voor Ajax. Het gebrek aan versterking is volgens verschillende voetbalvolgers funest voor de titelkansen van Ajax. De selectie van de drievoudig kampioen zou simpelweg kwaliteit ontberen.

Overmars is allesbehalve in paniek. “Er staat topjeugd klaar met Meleg, Bazoer en Andersen”, zegt hij in het Algemeen Dagblad. “En Veltman, Van der Hoorn en Denswil zijn de vervangers van Alderweireld. Vorig jaar heeft Ajax ook weinig gekocht en kritiek gekregen. Zijn we toch kampioen geworden.”

Ajax haalde deze zomer Mike van der Hoorn, Lerin Duarte en Bojan Krkic. Toby Alderweireld en Christian Eriksen werden op het laatste moment verkocht. Eerder vertrokken Miralem Sulejmani en Ryan Babel al transfervrij uit de Arena.

Snel reagerenSecured By miniOrange