De Boer in beeld bij Man. United | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

De Boer in beeld bij Man. United

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 2 maart, 2014 | Gepost om 12:11 uur | 935 keer bekeken

Louis van Gaal en Frank de Boer moeten in de nabije toekomst Manchester United weer naar de Engelse en Europese top brengen. De Engelse club zou bij een ontslag van manager David Moyes de pijlen richten op het Nederlandse duo, meldt The Mirror.

Manchester United kent sportief gezien zware tijden. De ploeg is onder manager Moyes kansloos voor de landstitel en uitschakeling in de Champions League lijkt aanstaande. De Engelse ploeg moet in eigen huis een achterstand (0-2) zien goed te maken tegen Olympiakos Piraeus.

Moyes nam in de zomer van 2013 de taken over van de levende legende Sir Alex Ferguson, die in het verleden wel grote successen wist te boeken met United. Van Gaal neemt na het WK in Brazilië afscheid bij de KNVB waardoor een vertrek naar zijn geliefde Engelse Premier League mogelijk is.

De Boer zou volgens de berichtgeving de rechterhand moeten worden van Van Gaal bij Manchester United. Het is de vraag of de trainer van Ajax genoegen wenst te nemen met deze rol.

Snel reagerenSecured By miniOrange