Ronald de Boer vetreket mogelijk bij Ajax | Ajax Nieuws | Ajax Amsterdam | Ajaxupdate.nl

Ronald de Boer vetreket mogelijk bij Ajax

Ajax Webwinkel Groot aanbod officiële Ajax artikelen in de webwinkel. Bestel direct bij dé Officiële Ajax Fanshop.

Volg Ajaxupdate.nl op Twitter | 30 april, 2014 | Gepost om 13:18 uur | 1.366 keer bekeken

Ronald de Boer vertrekt aan het einde van het seizoen mogelijk bij Ajax. De oud-voetballer en broer van hoofdtrainer Frank de Boer is in Amsterdam werkzaam als techniektrainer binnen de jeugdopleiding van de club.

Niet alleen deelt De Boer op het veld zijn kennis met (jeugd)spelers van Ajax, daarnaast is hij ook een graag geziene analist bij verschillende televisieprogramma’s. De Boer wordt regelmatig ingezet in live-uitzendingen rondom grote wedstrijden, een bijbaantje waar de oud-voetballer veel plezier aan beleeft. Ajax is echter geen voorstander van de combinatie; de club acht het wenselijk dat medewerkers van Ajax in de toekomst geen wedstrijden van de Amsterdamse club analyseren op televisie.

“Als ze mij voor het blok zetten, is de keuze makkelijk gemaakt”, zegt De Boer in gesprek met de NOS over de mogelijke breuk met Ajax. “Dan kies ik voor televisie. Ik werk twee dagen in de week bij Ajax en de tv is een veel groter gedeelte. We zijn nog wel in gesprek over een eventuele toekomst. We hebben elkaar nog geen hand gegeven en afscheid genomen”, aldus De Boer. Overigens vindt Ajax het geen probleem wanneer – in dit geval – De Boer wedstrijden van andere clubs analyseert.

Snel reagerenSecured By miniOrange